Huiswerkinstituut Nijkerk, het instituut voor huiswerkbegeleiding, studiecoaching, bijles en examentraining

E-mail: peter@huiswerknijkerk.nl  Telefoon & WhatsApp: 06-12289229 © 2018 Huiswerkinstituut Nijkerk - Algemene Voorwaarden - Disclaimer

Huiswerkinstituut Hoogland

Huiswerkinstituut Nijkerk maakt onderdeel uit van Huiswerkinstituut Hoogland. Huiswerkinstituut Hoogland is het kleine maar dappere huiswerkinstituut voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs en basisonderwijs. Huiswerkinstituut Hoogland is opgericht in 2010 door Hans Maaskant, min of meer als hobby. Hans is voormalig docent Engels en Informatiekunde, maar geschiedenis is zijn grote hobby. Hij heeft acht jaar les gegeven in verschillende onderwijsvormen, waaronder het MBO en VMBO.

De start van Huiswerkinstituut Hoogland was kleinschalig en heeft een prachtige groei doorgemaakt in acht jaar. Inmiddels hebben wij een flink team van enthousiaste medewerkers, waarbij de ideale mix is gevonden in leeftijd en vaardigheden.

Leerlingen uit het voortgezet onderwijs zijn drie tot vijf dagen per week welkom voor het maken van het huiswerk, het helpen met plannen voor de korte en lange termijn, het overhoren en de gratis bijspijkermomenten voor de moeilijke vakken. Wij werken kleinschalig en persoonsgericht met een stevige bezetting van 1 op maximaal 7 leerlingen, waarbij er voor praktisch elk vak wel hulp is. Korte lijntjes en een informele sfeer dragen bij aan een goede resultaten, waarbij de dagelijkse e-mail naar huis (en eventueel de mentor) een uniek pluspunt is. Supertrots zijn wij met onze 100% score vanaf de start van Huiswerkinstituut Hoogland in 2010 voor examenkandidaten, met een totaalscore van ruim 95% voor alle leerlingen.

Leerlingen uit het basisonderwijs helpen wij met 'de Basis'. Onder de ervaren leiding van onze docent basisonderwijs helpen wij leerlingen beter te worden in rekenen en taal. Veel persoonlijke begeleiding en aandacht helpen de leerling vooruit, waarbij wij een vinger aan de pols houden en meetbare resultaten bieden middels onze eigen toetsmethodiek.

Wij geven huiswerkbegeleiding in in 't Driespan (St.Caecilia gebouw) te Hoogland en op Heideweg 12 te Hooglanderveen, vlakbij het winkelcentrum Vathorst. Sinds 2016 hebben wij aan de Venestraat 15 een locatie in Nijkerk.

Wij hopen dat veel kinderen uit Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen en Nijkerk op weg van school naar huis een tussenstop zullen maken bij ons Huiswerkinstituut. Je bent van harte welkom!