top of page

Examentraining

Examentraining is te vergelijken met bijlessen. Als je behoefte hebt aan individuele examentraining voor specifieke vakken, dan maken we graag een afspraak om samen te bekijken wat je nodig hebt.

Het kan zijn dat je bijvoorbeeld:

  • De stof extra wilt doornemen omdat je binnenkort een examen hebt en de stof niet voldoende beheerst (bijvoorbeeld omdat je ziek bent geweest)

  • Behoefte hebt aan verduidelijking van de stof, omdat je de les niet hebt kunnen volgen (bijvoorbeeld omdat de les te snel ging)

  • Extra wilt werken aan de ontwikkeling van specifieke leervaardigheden (zoals bijvoorbeeld het maken van een luistertoets)

We stellen van te voren vast wat precies de doelen van de examentraining zijn en maken samen met jou een plan van aanpak. ​Het eerste gesprek beschouwen we als kennismaking. We gebruiken de kennismaking om je beter te leren kennen en samen een eerste opzet van een plan van aanpak te maken. Als je tevreden bent, gaan we verder en beschouwen we de kennismaking als eerste les.

Je kunt hier onze tarieven raadplegenKom je er niet uit, of heb je vragen, neem dan contact met ons op voor meer informatie!

bottom of page